ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟΙ

Αποκτήστε το βίντεο του σεμιναρίου της 8ης Απριλίου
 
 
Εδώ μπορείτε να αγοράσετε το βιντεοσκοπημένο σεμινάριο της εκπληκτικής μεθόδου που είναι βασισμένη στην Πυθαγόρειο αριθμοσοφία και να βρείτε τους Ιερούς σας Αριθμούς.
 
Ανακαλύψτε την σημασία της καθημερινής πρακτικής στο Ομακοείον του Πυθαγόρα και δείτε την σχέση του με τα άσραμς της Αρχάτικ γιόγκα και τις σύγχρονες πνευματικές πρακτικές.
 
Ακολουθήστε με στην αποκάλυψη μίας συγκλονιστικής αλήθειας καθώς μοιράζομαι μαζί σας την Απόδειξη τηε ύπαρξης Ανώτερης Ευφυίας.
 
Σε αυτό το μεστό, αλλά κατανοητό σεμινάριο,μάθετε πώς να υπολογίζετε τους δικούς σας Ιερούς αριθμούς του Θεϊκού Σχεδίου γιά εσάς, της δίδυμης φλόγας σας, της επιτυχίας και οικονομικής ευημερίας σας. Βρείτε πώς να υπολογίζετε το όνομά σας και πώς να επιλέγετε τα κάλλιστα ονόματα γιά ένα άτομο, μία επιχείρηση. 
Δείτε τι μπορεί να φέρει η ημέρα, ο μήνας, το έτος γιά εσάς, τι σημαίνει το όνομα και η ημερομηνία γεννήσεώς σας, ποιά μπορεί να είναι τα αποτελέσματα της κάθε απόφασης, μετακίνησης, διεύθυνσής σας.
 
Αυτό είναι το πιό περιεκτικό σεμινάριο της εσωτερικής αριθμοσοφίας με την Evita Myriam. Μην το χάσετε.
 
 
Μόνον 22 ευρώ.
 Ο ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ

Αν δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε το σεμινάριο ζωντανά, θα αποσταλεί μέσω email το βίντεο σε όσους αγοράσουν το σεμινάριο.

Παρακολουθήστε την μοναδική ερμηνεία της Evita Myriam των αριθμών Ψυχής, Προσωπικότητας, και του Πεπρωμένου, σύμφωνα με τους αριθμούς πυθμένα του Πυθαγόρα.

Ανακαλύψτε σε ποιές πόλεις και χώρες  αναπτύσσεται και επιτυγχάνει η θεϊκή σας αποστολή, σύμφωνα με την Ιερή Γεωγραφία της Ελλάδος ανεπτυγμένη μοναδικά από την Evita Myriam σε όλη την γη και σε συνάρτηση με τους άθλους του Ηρακλέους.

Δείτε πώς αναλύεται το όνομά σας και τι σημαίνει σύμφωνα με τον αριθμό πυθμένα του Πυθαγόρα. Ανακαλύψτε τον αριθμό της ολοκλήρωσης του θεϊκού σας σκοπού και τι σημαίνει αυτός.

Ολες οι μέθοδοι βασίζονται σε Αρχαίες μεθόδους και Διδασκαλίες και είναι ανεπτυγμένες σε μοναδικές μεθόδους από την Evita Myriam. 

Παρουσιάζονται εδώ γιά πρώτη φορά.

37 ευρώ