Χρώματα
και ο αριθμός πεπρωμένου

Τετάρτη 29 Μαίου, ώρα 21:00

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά νοήματα του αριθμού πεπρωμένου σας και την σημασία του γιά εσάς προσωπικά.

Δείτε τις αντιστοιχίες των αριθμών, των ακτίνων και των χρωμάτων σύμφωνα με τον Πυθαγόρα και τους Μεγάλους Διδασκάλους.

Δεν χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο “Ο σκοπός Ζωής και η Ιερή Γεωγραφία σας". Θα σας διδαχθεί ο τρόπος να
βρίσκετε τον αριθμό πεπρωμένου σας στο σεμινάριο αυτό.

Γιά όσους έχουν παρακολουθήσει το προηγούμενο σεμινάριο, αυτό θα σας δώσει επιπρόσθετα στοιχεία γιά το πεπρωμένο σας και μία πιό βαθειά ανάλυση θα σας οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Γιά όσους δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν την ώρα και ημέρα του live σεμιναρίου, θα σταλεί η βιντεοσκόπηση σε όσους γραφτούν

30 EURO
Απολλώνια Μαντική.

Πυθαγόρεια και Καββαλιστική Μαντική με ακίνδυνες κάρτες.

Πέμπτη, 6 Ιουνίου, ώρα 21:00.

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχθείτε παίζοντας, πώς να ερμηνεύετε ακίνδυνες κάρτες με την μέθοδο και τις βαθειές ερμηνείες σε πολλαπλά επίπεδα, και πώς να βρίσκετε την απάντηση στο ερώτημά σας σύμφωνα με την τετρακτύ του Πυθαγόρα, και το Καββαλιστικό δένδρο της Ζωής.

Το βάθος της ερμηνείας θα σας εκπλήξει. Μάθετε ποιές ήταν πραγματικά οι Σειρήνες, και οι Καληδόνες.

Η βιντεοσκόπηση του σεμιναρίου θα σταλεί σε όσους εγγραφούν και δεν μπορέσουν να το παρακολουθήσουν ζωντανά.

20 EURO
Πυθαγόρας

Ανακαλύψεις που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό μας.

Πέμπτη 13 Ιουνίου ώρα 21:00

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχθείτε μία σύνοψη του έργου του Πυθαγόρα και θα κατανοήσετε γιατί η Μαντάμ Μπλαβάτσκυ τον απεκάλεσε “Μεγάλο Γκουρού που ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει ακόμα".

Θα γνωρίσετε μερικές από τις εκατοντάδες ανακαλύψεις του που άλλαξαν την ζωή όπως την γνωρίζουμε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, και που η καθεμία από αυτές, στον τομέα της, βρίσκεται ακόμα στην αβαντ γκάρντ, στην πρώτη γραμμή.

Αυτό είναι ένα αρχικό σεμινάριο που θα συνοψίσει το έργο Του, ώστε όλοι να κατανοήσουμε ποιός είναι ο ΔΙδάσκαλος αυτός. Θα ακολουθήσουν άλλα σεμινάρια γιά την ζωή στο άσραμ του Πυθαγόρα, τα Χρυσά Έπη και άλλες πτυχές της πνευματικής διδασκαλίας Του που θα αποδείξουν την Μοναδικότητα της αληθινής θρησκείας, και την σχέση του με την Αρχάτικ γιόγκα.

Η βιντεοσκόπηση του σεμιναρίου θα σταλεί σε όσους εγγραφούν και δεν μπορέσουν να το παρακολουθήσουν ζωντανά.

30 EURO
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ 70 ΕΥΡΩ