Αποκαθιστώντας το Ντάρμα

Οι 4 κύκλοι Ζωής  / Οι καρμικοί σας αριθμοί.
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, ώρα 20:00. 
Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, που ήταν προηγούμενη ενσάρκωση του Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης και Μέγας Διδάσκαλος της ανθρωπότητας, υπάρχουν 4 μεγάλοι κύκλοι ζωής στον καθένα μας.
 
Η ζωή έχει πολλούς κύκλους, επταετείς, εννεαετείς, και τριετείς. Αλλά έχει και τις 4 καρμικές φάσεις ζωής, όπου οι δυνάμεις που καθορίζουν την ζωή μας  και οι προκλήσεις που θα μας παρουσιαστούν είναι προδιαγεγραμμένες και εξαρτώνται από την ημερομηνία γεννήσεώς μας και από το όνομά μας.
 
Στο πρώτο σεμινάριο εσωτερικής αριθμοσοφίας “Οι Ιεροί σας Αριθμοί", (που ακόμα διατίθεται στο www.esotericarithmosophy.com), είδαμε την Απόδειξη που μας διαλύει κάθε αμφιβολία ότι υπάρχουν Ονοματοποιοίστα Ανώτερα Πεδία, όπως δίδαξε ο Πυθαγόρας, που καθορίζουν το όνομά μας ώστε αυτό, σε συνδυασμό με την ημερομηνία γεννήσεώς μας να αποκαλύπτουν στον ερευνητή που ακούει στο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ την πορεία ζωής, το πεπρωμένο και το ποιόν του.
 
Σε αυτό το σεμινάριο που γίνεται διαδικτυακά και ζωντανά στο zoom, θα δούμε τον απλό τρόπο με τον οποίον βρίσκουμε τις δυνάμεις που καθορίζουν τον κύκλο που διανύουμε, και τους μελλοντικούς κύκλους, ως το τέλος της ενσαρκώσεως. 
 
Θα δούμε επίσης το κάρμα μέσα από τις προκλήσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε, και θα εστιάσουμε ξεκάθαρα στις μία ή δύο συμπεριφορές ή αρετές που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία
Ετσι θα αφαιρέσουμε τα εσωτερικά εμπόδια που μας κρατούν δέσμιους και μικρούς, και μας εμποδίζουν από την εκπλήρωση των στόχων μας. 
 
Στους Δελφούς, υπάρχουν τρία παραγγέλματα δοσμένα στον άνθρωπο. Το Γνώθι Σαυτόν, (αντιστοιχία στην Θεική Ευφυία, κατανόηση του εαυτού) είναι το έν τρίτον της Τριάδας που απαιτείται ώστε να φτάσουμε στην Μύηση, ή απλά να εξελιχθούμε σαν άνθρωποι, να σπάσουμε το μοτίβο των επαναλαμβανόμενων λαθών και να πετύχουμε ανθίζοντας στην θεϊκή αποστολή μας!
 
Στο σεμινάριο αυτό θα δούμε πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε το Κάρμα και να οδηγηθούμε στο Ντάρμα μας. Η πνευματική τεχνολογία που μας ‘εχει δοθεί είναι εκπληκτικά ακριβής και συνάδει με την εσωτερική αριθμοσοφία, με τους άθλους του Ηρακλέους , την και με την εσωτερική νουμερολογία που μας δείχνει το Πεπρωμένο, τον αριθμό Επίτευξης, Ψυχής, Προσωπικότητας.
 
Τo σεμινάρια είναι Ανοιχτά γιά Ολους. Δεν προαπαιτείται κάποια γνώση της αριθμοσοφίας ή νουμερολογίας, ούτε χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο. Απαιτείται απλά να γνωρίζετε την ημερομηνία γεννήσεώς σας, τίποτα άλλο.
 
Θα γίνουν μικρές αριθμητικές πράξεις τύπου 2+3 και καλό είναι να έχετε έναν υπολογιστή τσέπης ή τον υπολογιστή του κινητού σας γιά να μην γίνουν λάθη από απροσεξία.
 
Το σεμινάρια θα γίνει ζωντανά στο Zoom την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στις 20:00.  Το κόστος είναι 12 ευρώ. Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε μέσω paypal μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην τράπεζα, επικοινωνώντας με την Evita Myriam μέσω messenger στο facebook, ή στο evitamyriam@hotmail.com.
Η βιντεοσκόπηση θα σταλεί σε όσους γραφτούν.  Η συμμετοχή στο ζωντανό σεμινάριο εκτιμάται ιδιαίτερα, άλλωστε θα μπορούν να απαντηθούν όλες σας οι ερωτήσεις. Θα μπορείτε να δείτε σε βάθος και λεπτομέρεια το δικό σας καρμικό μοτίβο και τι σημαίνει αυτό.
 
Με αγάπη,
 
Evita Myriam
12 ευρώ